UAB Savegalit, Naugarduko g. 34-10, LT-03228 Vilnius, Lietuva
Tel./faksas: +370 5 2337860
mob.: 8 620 86961
El. paštas: info@savega.lt
DERBIBOND NT

ŠALTI BITUMINIAI KLIJAI

 Klijuojant šaltais specialiais DERBIBOND NT klijais ugnies plitimas ant Jūsų stogo sumažės apie 90 proc.

 

imi30.jpg

Idealiai tinka visoms hidroizoliaci-nėms bituminėms stogų dangoms, garantuoja absoliutų ir nepriekaištingą sukibimą. DERBIBOND NT sudaro lankstu, vandens nepraleidžiantį sluoksnį tarp stogo paviršiaus ir pačios stogo dangos. Tolygiai užteptas, jis užpildo plyšius ir nelygumus. Naudojant remonto darbams DERBIBOND NT atstato senas hidroizoliacines bitumines medžiagas.

Klijuojant DERBIBOND NT klijais hidroizoliacinę dangą, pagerėja jos charakteristikos, tuo tarpu klojant degiklio pagalba danga gali būti pažeista.

Klijai DERBIBOND NT garantuoja puiku, visų stogą dengiančių medžiagų sukibimą ir netgi leidžia pataisyti rulonines bitumines dangas jų klojimo metu, ko negalima padaryti klojant degiklio pagalba.

Paprasta ir greita technologija. DERBIBOND NT klijų pagalba dangas galima kloti be pertraukų. Tokia dengimo technologija yra greitesnė ir paprastesnė, lyginant su kitomis.

DERBIBOND NT yra nepakeičiami, dengiant degius pagrindus. Klijai iki minimumo sumažina galimybę kilti gaisrui.

Kokybė, paprastumas, greitis ir patikimumas - tai pagrindiniai šio gaminio ir IMPERBEL technologijos, naudojamos daugiau kaip pusė šimtmečio, privalumai.

Paviršiai padengti DERBIBOND NT: sukibimas plius hidroizoliacija

* ant senų bituminių hidroizoliacinių medžiagų, kaip atnaujinantis sluoksnis;

* ant betono, kaip impregnuojantis sluoksnis. Stipriai absorbuojančius paviršius pirma apdoroti bituminiu gruntu DERBIPRIMER S;

*ant medinių plokščių;

*ant izoliacinių plokščių.

Dėl specialaus panaudojimo prašome kreiptis į firmos techninį skyrių.

can-derbibond.jpg