UAB Savegalit, Naugarduko g. 34-10, LT-03228 Vilnius, Lietuva
Tel./faksas: +370 5 2337860
mob.: 8 620 86961
El. paštas: info@savega.lt
DERBIGUM SP

 UGNIES PLITIMUI ATSPARI PLASTOMERINĖ BITUMINĖ DANGA 

t14_4.jpg

Plačiausiai naudojama danga iš plataus DERBIGUM dangų asortimento yra DERBIGUM SP-FR - aukštos kokybės ugnies plitimui atspari hidroizoliacinė membrana. Mišinys, sukurtas šiai dangai, yra sudarytas iš specialaus bitumo, sukurto bendradarbiaujant su naftos produktų gamintojais, ataktinio termoplastinio polieolefino polimerų (TPO) ir ugnį stabdančios medžiagos. Šis derinys neteršia aplinkos ir yra netoksiškas. . Du armavimo sluoksniai (stiklo pluošto audinys ( 55g/m² ) ir sluoksniis nepluoštinio poliesterio ( 150 g/m² )) yra dangos viršuje, suteikdami puikų matmenų stabilumą ir labai gerą atsparumą plyšimui bei pradūrimui. Stiklo pluošto audinys, esantis dangos paviršiuje , saugo dangą nuo ultravioletinių spindulių. Ji naudojama įvairiose konstrukcijose nuo paprasčiausių plokščių stogų iki sudėtingų “žalio stogo” sistemų . DERBIGUM SP-FR galima kloti ant vertikalių , su nuolydžiais ir horizontalių paviršių . Šį danga klojama vienu sluoksniu . Galimi trys klojimo būdai - prilydant degikliu , šaltu būdu naudojant bituminius klijus DERBIBOND S arba mechaniškai tvirtinant .

DERBIGUM SP-FR - ugnies slinkimui atspari stogų danga, praktiškai vienintelė medžiaga, kuri atitinka ne tik Europos Sajungos, bet ir daugelio Europos šalių priešgaistrinius reikalavimus. Ugniai atsparumo savybės pralenkia standartų reikalavimus. Atitinka Brooft1, Brooft2, Brooft3.
DERBIGUM SP-FR buvo vystyta ne tik patenkinti ugnies atsparumo standartus nuo ugnies iš lauko pusės. Pirmiausia buvo norima apdrausti žmonių saugumą trumpo gaisro įvykio metu ar ilgai trunkančio degimo metu. Šiuo atžvilgiu, DERBIGUM SP-FR nejungia savije halogeno ir degant negamina jokių toksiškų medžiagų gaisro įvykio metu.
Unikali technologija: universalus atsakymas ugnies atsparumui.

Membranos gali būti sulydomos, priklijuojamos, tvirtinamos mechaniškai. Gali būti vienas ar du sluoksniai, priklausomai nuo įvairių izoliacijos rūšių (PUR, EPS), nuo medinio ar metalinio pagrindo.

Šiuo metu DERBIGUM dangos gaminamos Perwez (Belgija) , Bologna(Italija) ir Kansas City (JAV) miestuose .
Kiekvienos šalies geografinė padėtis , kultūra , įstatymai , standartai ir praktika turi didelę įtaką stogų industrijai . DERBIGUM sėkmę pasaulinėje rinkoje lėmė šių veksnių pripažinimas , kuris pasireiškia keturiais būdais :
- aukšta medžiagų kokybė , o taip pat medžiagų pritaikimas bet kokioms klimatinėms sąlygoms ;
- profesionaliai atliktas darbas ;
- išbaigta klojimo tecnologija ;
- 10 metų garantija su tolimesniu aptarnavimu .

Nepriklausomi ekspertai tyrė DERBIGUM dangų paklotų prieš 30 metų technines savybes . Tyrimai parodė , kad šios dangos yra puikiai išsilaikę ir visiškai nepralaidžios vandeniui .

DERBIGUM - tai pasaulinio garso dangos , kurias žino ir vertina profesionalai visame pasaulyje .


UAB ”SAVEGALIT” su DERBIGUM dangomis atliktam darbui suteikia trijų laipsnių 10 metų garantiją , sutvirtintą vygdytojo , gamintojo ir nepriklausomos ROYALE BELGE draudimo kompanijos .


 Medžiagų aprašymas ir panaudojimas

Instrukcija, techniniai duomenys