UAB Savegalit, Naugarduko g. 34-10, LT-03228 Vilnius, Lietuva
Tel./faksas: +370 5 2337860
mob.: 8 620 86961
El. paštas: info@savega.lt
Garantgum

Žmonėms vertinantiems kokybę

garant.jpgTroelstra & de Vries gamina ritinines Garantgum dangas modifikuotas APP ir skirtas įvairiems plokštiems stogams. Garantgum danga klojama ten, kur reikalingas ilgaamžis stogas. Aukštos kokybės specialus APP modifikuotas bitumas ir poliesterio-stiklo audinio armavimo sluoksnis suteikia Garantgum puikias lankstumo ir tvirtumo charakteristikas. Danga lengvai klojama, atspari senėjimui, orų poveikiams, ultravioletiniams spinduliams, mechaniniams pažeidimams. Vien tik Olandijoje nuo 70-tų metų su Garantgum buvo uždengta 10 mln. m2 ir iki šių dienų jie nekelia jokių rūpesčių. Garantgum įrodė, kad tai geras ir patikimas sprendimas.

Garantgum dangomis dengiami nauji ir renovuojami seni stogai. Garantgum - universali hidroizoliacinė membrana naujiems ir renovuojamiems, šlaitiniams ir plokštiems stogams, tiltams ir automobilių stovėjimo aikštelėms,tuneliams, vandens baseinams, sodams ant stogų ir kt., kur reikia patikimai apsisaugoti nuo vandens.

Garantgum danga lengvai klojama ir yra ilgaamžė.

Nesudėtingas klojimas sumažina išlaidas.

Mokslininkai daugiau kaip 20 metų tyrinėjo, kol nustatė, kaip perdirbti bitumo mišinį ir modifikuoti APP, kad danga įgautų puikias savybes bei charakteristikas. Garantgum klojama prilydant ar klijuojant specialiais šaltais klijais. Garantgum gali būti klojama vienu ar keliais sluoksniais.

Geriausias sprendimas visų tipų stogams.

Gaminama įvairių Garantgum dangų, kurios parenkamos priklausomai nuo techninių ir estetinių reikalavimų.

home_fabriek.jpgStogo dangų kokybe Troelstra & de Vries rūpinasi nuo 1930m.

Įsikūrusi 1930m., Troelsta & de Vries šiandien yra viena iš lyderių pagal bituminių stogo dangų gamybą Olandijoje. Įmonėje gaminamos aukštos kokybės stogo dangos modifikuotos APP ir SBS. Tai intensyvaus tiriamojo darbo rezultatas. Dabar stogo dangos iš Troelstra & de Vries yra lengvai paklojamos ir gali būti naudojamos ekstremaliomis sąlygomis.

Savybės:

atspari senėjimui, orų poveikiams, ultravioletiniams spinduliams· lanksti žemoje temperatūroje· ypatingai aukštas pasipriešinimas temperatūrų svyravimams· greitai ir lengvai klojama · atspari tempimui ir pramušimui, puikiai tinka įvairių tipų sogams· olandų gamybos· dešimties metų Venedak garantija

Garantgum 470

Tradicinė APP modifikuota membrana su stipriu poliesterio/stiklo pluošto audinio armavimo sluoksniu, dengiama prilydant.

Techninės charakteristikos

Charakteristikos

Garantgum 470

Pabarstai

talkas skalūnas

Storis (mm)

           ca.4 ca. 4

Išmatavimai (m )

7.5x1

Armavimas (g/m2)

Poliesteris/stiklo audinys: 180

Matmenų pastovumas (%)

<0.3

Stiprumas tempiant (N/50mm)

850

Pailgėjimas traukiant (%)

50

Lankstumas žemoje temperatūroje (oC)

-18

Atsparumas pradurimui (N)

200

Atsparumas karščiui (oC)

>120

 

Pilnesnių techninių duomenų prašome ieškoti KOMO produkto sertfikate K11174. Informacijos apie Garantgum produktų panaudojimą prašome kreiptis į mūsų techninį skyrių.

Troelstra & de Vries pasilieka sau teisę keisti produktų specifikaciją be atskiro įspėjimo.

SAVEGALIT
Naugarduko 34, Vilnius LT-03228
tel. 233 78 60, faks. 233 78 60
E-mail info@savega.lt